Menu
Mijn Keunstwurk

Stipe Workshop | Projectplan schrijven

Deze workshop is geannuleerd!
Deze workshop is geannuleerd!
Locatie
Keunstwurk, Wissesdwinger 1, 8911 ER Leeuwarden
Cursusdata
Donderdag 8 oktober 2020
Prijs
€ 30,00

Deze workshop is geannuleerd.

Eén van de vele dingen die je moet doen voor je project is bijvoorbeeld fondsenwerven. Daarvoor heb je een projectplan nodig waar iedereen enthousiast van wordt. Zo’n schitterend projectplan ga je natuurlijk ook gebruiken om andere partijen, zoals sponsoren, je gemeente, of je plaatselijke verenigingen mee te krijgen in jouw plan.

In de workshop Projectplan schrijven nemen we stapsgewijs de vijf onderdelen van een projectplan door. Bij elk onderdeel gaan we in op wat je vooral niet moet vergeten én natuurlijk de te vermijden valkuilen. Daarnaast gaan we ook in op een slimme opzet van je begroting waar je het gehele draagvlak van je project vanaf kunt lezen!

Bij de workshop wordt het STIPE Plannenboek gebruikt. Het plannenboek geeft informatie, tips, richtlijnen en suggesties voor alles wat komt kijken bij het maken van culturele projecten zoals social media, cultuureducatie, begroten, het aanvragen van subsidie en nog veel meer. Dit plannenboek is bij de prijs inbegrepen.

Je krijgt les van Judith Baarsma. Judith werkt vanaf het begin bij het STIPE-team en heeft de afgelopen jaren veel projectplannen beoordeeld en van advies voorzien. Ze heeft ervaring in het fondsenwerven en heeft zitting gehad in commissies ter beoordeling van aanvragen.

In het kader van COVID-19 heeft Keunstwurk een deelnemersprotocol opgesteld volgens de richtlijnen van het RIVM. Neem dit protocol van te voren door. Je ontvangt het tevens bij aanmelding met aanvullende richtlijnen, indien van toepassing.

Praktische informatie

Soort Dit is een online workshop. Op verzoek kun je de cursus op locatie volgen (beperkt aantal plekken) Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier.
Datum Donderdag 8 oktober 2020
Tijd Van 19.30 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Locatie Keunstwurk, Wissesdwinger 1, 8911 ER Leeuwarden
Kosten € 30,-
Taal De cursus is Nederlandstalig
Aanmelden Kan tot donderdag 1 oktober 2020

Stipe.frl De online TOOLBOX voor het maken van je eigen projectplan
Stipe is een initiatief van Keunstwurk & LF2018.

Contactpersoon
Lummie FokkemaAdviseur Stipe
Werkdagen:ma, di, wo, do
Telefoon:06 48886051