Mijn Keunstwurk

Stipe Workshop | Verrassende PR

Woensdag 3 april 2019
Woensdag 3 april 2019
Locatie
Keunstwurk, Leeuwarden
Prijs
€ 30,-

Een mooi project verdient veel aandacht van het publiek, maar hoe zorg je ervoor dat je culturele initiatief in de schijnwerpers komt te staan? En welke soort communicatie past het beste bij jouw project en het verwachte publiek?

Tijdens de workshop leggen we de belangrijkste communicatiemiddelen onder de loep. Is er verschil in het schrijven van een persbericht of een Facebookbericht? Is het nog zinvol om te adverteren of een poster te maken? Kun je de hele publiciteit via social media doen?

De praktijk wijst uit dat goed beeldmateriaal erg belangrijk is, maar waar vind je dat en wat wordt er eigenlijk onder ‘goed beeldmateriaal’ verstaan? Ook kijken we naar de begroting voor de PR; een onmisbaar onderdeel van de planning van een cultureel project.

Na deze workshop kun je zelf een gefundeerde en misschien wel een verrassende keuze maken over hoe je de PR gaat aanpakken voor een cultureel project.

Docent: Koen Haringa

Koen stond onder andere aan de wieg van Welcome to The Village. Hij is een ondernemend en creatief type. In de fases van het ontwikkelen, aanzwengelen en aanjagen voelt hij zich het best. Hij schopt graag tegen vastgeroeste kaders aan. Koen wordt vaak gevraagd om communicatie-advies te geven aan culturele organisaties en voor het maken van debat-, kunst- of muziekprogramma’s.

Praktische informatie

Datum Woensdag 3 april 2019
Tijd Start workshop 19.30 tot 22.00 uur (inloop 19.00)
Locatie Keunstwurk, Wissesdwinger 1, 8911 ER Leeuwarden
Kosten € 30,-
Taal De cursus is Nederlandstalig
Aanmelden Aanmelden kan tot 27 maart 2019

Stipe.frl De online TOOLBOX voor het maken van je eigen projectplan

Stipe is een initiatief van Keunstwurk & LF2018.

Contactpersoon
Judith BaarsmaAdviseur Kunst Versterkt
Werkdagen:ma & wo
Telefoon:058 234 34 46