Menu
Mijn Keunstwurk

Webinar | Maak kennis met IIS

Maandag 16 mei 2022
Maandag 16 mei 2022
Locatie
Online via Zoom
Cursusdata
Maandag 16 mei 2022
Prijs
€ gratis

Van mei tot augustus is er Arcadia! Het vervolg op Culturele Hoofdstad Leeuwarden-Fryslân 2018. En net als toen kan jouw amateurkunst-, sport- of dorpsvereniging hier aan meedoen met een eigen project, namelijk in het programma IIS! Kom alles te weten over dit programma en hoe jij mee kunt doen tijdens het informatiewebinar op maandag 16 mei.

Arcadia is een honderd dagen durend cultureel programma van 6 mei tot en met 14 augustus 2022. IIS is het mienskips-programma van Arcadia en Keunstwurk: het programma voor alle initiatiefnemers in de Friese gemeenschap.

Ook jouw vereniging kan hier aan meedoen. IIS is er niet alleen voor culturele verenigingen, maar voor álle verenigingen. Dus ook voetbalclubs, dorpsbelangen of moestuinverenigingen kunnen meedoen!

Dromen over de toekomst

Arcadia is nieuwsgierig naar jou als voorouder, naar jouw ideeën over de toekomst van het dorp, de wijk of de stad waar je woont. Als jij om je heen kijkt, wat kan er beter? En als je groter en groots denkt: wat zou je mee willen geven aan toekomstige generaties?

Wat kun je verwachten van de organisatie van IIS?

Bij het project IIS kun je terecht met jouw idee of plan! Het IIS-team heeft veel ervaring met het ontwikkelen van culturele initiatieven. Ze zetten hun netwerk en ervaring in om jouw idee verder te laten rijpen en/of je plan om te zetten in realiteit. Daarnaast selecteren ze projecten die financiële steun krijgen en artistieke begeleiding van een professionele kunstenaar/maker. Deze projecten worden opgenomen in het 100 dagen-programma van Arcadia 2022.

Heb jij een idee, maar gaat dit niet plaatsvinden binnen de 100 dagen van Arcadia? Dan kun je ook meedoen met IIS. Projecten die wat meer tijd nodig hebben om tot bloei te komen kunnen op een startsubsidie en een begeleidingstraject rekenen.

Kennismaken met IIS

Misschien weet je nog niet helemaal zeker of jouw idee bij IIS past. Of wil je eerst gewoon meer te weten komen over wat het programma inhoudt en wat er allemaal bij komt kijken. Kom dan naar het informatiewebinar op 16 mei. Hierin krijg je alle informatie die je nodig hebt en kun je al je vragen stellen. Wil je nu al meer informatie over IIS? Kijk dan op Meedoen met IIS Arcadia

Programma

19:30 – Welkom
19:40 – Presentatie IIS door Elizabeth Kooy en Theo Smedes
20:00 – Voorbeeldprojecten aan het woord
20:20 – Pitch jouw idee!
20:45 – Gezamenlijke afronding

Een interessant programma dat je online, vanuit huis kan volgen

Aanmelden

Meld je nu aan! Na de aanmelding ontvang je op maandagmorgen 16 mei een mail met de Zoom-link voor de bijeenkomst. Aanmelden kan t/m zondag 15 mei.

Praktische informatie

Voor wie verenigingen en stichtingen in Fryslân
Datum maandag 16 mei 2022
Tijden 19.30 - 20.45 uur
Locatie online via Zoom
Kosten gratis
Aanmelden Per persoon aanmelden. Dat kan tot en met 15 mei.

Verplaatsing bijeenkomst ‘Gastvrijheid’

Wij hebben moeten besluiten de op 25 mei geplande bijeenkomst rondom het thema ‘Gastvrijheid’ te verplaatsen. Er volgt binnenkort een nieuwe datum voor deze bijeenkomst: hou onze kanalen in de gaten!

Dit webinar is onderdeel van de campagne ‘Leve de Vereniging’

Contactpersoon
Wilbert ZwierCultuurverbinder HaFaBra
Werkdagen:ma, di, wo
Telefoon:06 29628366