Menu
Mijn Keunstwurk

Stipe Workshop | Een passend draaiboek

Uitgesteld | Nieuwe datum wordt nog bekend gemaakt
Uitgesteld | Nieuwe datum wordt nog bekend gemaakt
Locatie
Keunstwurk in Leeuwarden
Prijs
€ 30,-

Bij het organiseren van een project komt er veel informatie op je af. Deze informatie moet naadloos op elkaar aansluiten en alle betrokkenen moeten hiervan op de hoogte zijn. Zo’n document waarin je alles terug kunt vinden, heet een draaiboek. In deze workshop leer je hoe je een goed draaiboek maakt waarin tot in detail staat beschreven wat er moet gebeuren, wie welke taken heeft en welke middelen hiervoor nodig zijn.

De kunst is het maken van een eenvoudige opzet waarin je de gehele communicatie over de voortgang van je project kwijt kunt. Een schema waarin taken, personen en tijd met elkaar zijn gecombineerd. Op deze manier betrek je partners, medewerkers en vrijwilligers bij je project. Tevens is het mogelijk om er veranderingen en bewegingen in te registreren.

Met een goed draaiboek weet iedereen wat er moet gebeuren en wat er komen gaat.

Opzet avond
Op de avond zelf geven we informatie over de functies van een goed draaiboek. Maar je gaat vooral praktisch aan de slag. Aan het einde van de avond heb je een basis voor een eigen draaiboek waarmee je verder aan de slag kunt.

Docent
De docent is Luuk Eisema. Luuk is regisseur, docent bij de regisseursopleiding en adviseur theater bij Keunstwurk en projectleider van de Centrale As.

Praktische informatie

Datum Nieuwe datum wordt nog bekend gemaakt
Tijd Start workshop 19.30 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Locatie Keunstwurk, Wissesdwinger 1, 8911 ER Leeuwarden
Kosten € 30,- per persoon

Stipe.frl De online Toolbox voor het maken van je eigen projectplan.
Stipe is een initiatief van Keunstwurk & LF2018.

Contactpersoon
Judith BaarsmaAdviseur Stipe en beeldende kunst
Werkdagen:ma, di, wo
Telefoon:06 48497086