Mijn Keunstwurk

Dansstudio

Studio 1 is de dansstudio van Yn Blau op de begane grond. Yn Blau verhuurt deze lichte, heldere, frisse en professionele dansstudio met kleedkamer, toilet en douche.

De professionele verende dansvloer is een weldaad voor iedere danser. Aan de muurzijden zijn barres geplaatst die met gordijnen af te dekken zijn. Boven de spiegelwand geeft de verlichting een sfeervol effect. Met een voilegordijn voor de spiegelwand kan de uitstraling nog verder worden aangepast. De dansstudio heeft aan de foyerzijde twee ramen die een open karakter geven. Wil je meer privacy dan kunnen ze worden afgesloten met een rolgordijn. Voor een optimaal geluid is er een muziekinstallatie met boxen aan weerszijden van de spiegelwand aanwezig. De temperatuur kan worden geregeld met een thermostaat in de studio zelf en er is een klimaatregelaar waardoor in een korte tijd de lucht kan worden ververst.

Specificaties

Oppervlakte: 96 m2 ( 8 x 12m)
Vloer: verende dansvloer ‘populair ballet’ met ‘harlequin cascade’ toplaag
Spiegelwand: 1 spiegelwand (11 m) met spiegelverlichting en gordijnen
Gordijnen: aan de beide korte zijden en rolgordijnen voor de ramen
Barre: 5 barres
Hoogte: 3 m
Verlichting: daglicht, plafondlampen en spiegellicht
Geluid: muziekinstallatie met aansluiting voor iPad en mp3
Extra: klimaatregeling, kleedkamer met toilet en douche
Internet: wifi

Andere activiteiten dan dans

Voor andere activiteiten dan dans passen we de dansvloer aan door er vilten matten overheen te leggen.

Bestaande huurders

Naast dansscholen hebben een aantal onderwijsinstellingen de voordelen van een professionele ruimte voor de uitvoering van het eigen cultuur aanbod al ontdekt. Leerlingen van CSG Comenius, Piter Jelles Gymnasium en ROC de Friese Poort zijn regelmatig te vinden in de dansstudio. Voor de leerlingen en docent een verademing en verrijking van de lessen.

Benieuwd wie er nog meer studio’s huren bij Yn Blau? Bekijk het overzicht!

Naar het overzicht

Huren

Wil je weten wanneer de dansstudio beschikbaar is of heb je andere vragen met betrekking tot de dansstudio? Neem contact op via de contactgegevens onderaan deze pagina. De tarievenlijst is hieronder te downloaden.

Contactpersoon
Sieger van WijkFinanciële administratie & Yn Blau
Werkdagen:ma, di, wo & do
Telefoon:058 234 34 86