Mijn Keunstwurk

Theaterstudio

Studio 2 is de theaterstudio van Yn Blau op de eerste verdieping. Yn Blau verhuurt deze professionele en multifunctionele theaterstudio met kleedkamer, toilet en douche.

De speciale zwarte dans- sportvloer maakt de studio naast theater ook geschikt voor o.a. Urban Dance en hip hop. Door de theatergordijnen rondom te sluiten creëer je een besloten sfeer en met de flexibele tribune een echte theaterzaal. De akoestiek is uitstekend en met de piano in de zaal is de theaterstudio gelijk aan een zangstudio. Er hangt een mega scherm waarop voor ca. 70 personen een presentatie kan worden gegeven. Is je huis te klein voor een lancering, receptie of feestelijke ontvangst? De theaterstudio is ook in te richten voor een borrel. De mogelijkheden voor catering bespreken we graag.

Specificaties

Oppervlakte: 96 m2 (8 x 12m)
Hoogte: 8 m aflopen naar 4.80 m
Grid hoogte: 4.5 m
Verlichting: theaterlicht, daglicht en tl-licht
Geluid: ghettoblaster, geluidsinstallatie met versterker en mengpaneel
Verduistering: theatergordijnen rondom
Tribune: bestaande uit delen voor max. 40 pers, maximale capaciteit publiek ca. 80 personen
Extra
: zwarte sport/dansvloer, goederen lift, ruimte achter de coulissen, opslag voor decorstukken, kleedkamer met toilet en douche, mega projectiescherm, piano
Internet: wifi

Workshop, presentatie, vergadering of andere bijeenkomst

De theaterstudio is met het projectiescherm en de beamer zeer geschikt voor bijeenkomsten. Er worden bijvoorbeeld workshops gegeven of startbijeenkomsten voor projecten georganiseerd.

Bestaande huurders

Op bijna 100m2 wordt theater gemaakt, werken regisseurs in opleiding, presenteren studenten hun slimste pitches, zingen leerlingen uit het voorgezet onderwijs in hun Art-project, repeteert een koor, vergadert een stichting en krijgen kinderen musical-les. Daarnaast hebben een aantal onderwijsinstellingen de voordelen van deze professionele ruimte voor de uitvoering van kunst en cultuur projecten ontdekt. Leerlingen van CSG Comenius, Piter Jelles Gymnasium en studenten van ROC de Friese Poort  en NHL zijn regelmatig te vinden in de theaterstudio.

Benieuwd wie er nog meer studio’s huren bij Yn Blau? Bekijk het overzicht!

Naar het overzicht

Huren

Wil je weten wanneer de theaterstudio beschikbaar is of heb je andere vragen met betrekking tot de theaterstudio? Neem contact op via de contactgegevens onderaan deze pagina. De tarievenlijst is hieronder te downloaden.

Contactpersoon
Sieger van WijkFinanciële administratie & Yn Blau
Werkdagen:ma, di, wo & do
Telefoon:058 234 34 86